Szágundelli csodái

Erős Ferenc:
SZÁGUNDELLI CSODÁI

Szellemtörténetek

"Ha az ember már elhagyta a misztikus hatvanadik évet (mint ahogy ez velem is megtörtént), végtelenül sok történetet tud elmesélni. Annyira még nem öreg, hogy már azt is elfelejtse, kicsoda ő maga, másokról nem is szólva, de annyira már nem fiatal, hogy az újdonságok azonnal felülírják a régieket. Talán valamiféle kegyelmi állapot ez. Az énhatárok még világosak, tudom, hogy mi az, ami velem történt, mi az, ami másokkal, mi az, amit kitaláltam, és mi az, amit másoktól hallottam, olvastam, loptam, plagizáltam. Azt is tudom, mikor hazudok szándékosan, mikor vagyok őszinte, és mikor mímelem az őszinteséget. Mindig tudom, kihez szólok, mert mindig előttem van valaki, aki előtt igazolni, mentegetni vagy éppen csontig leleplezni szeretném magamat. De mivel általában rejtőzködő típus vagyok, az olvasó elől is bujkálok, nem árulom el neki, mi az, ami tényleg velem történt, és mi az, ami félig fikció vagy tán egészen az. Találja ki ő maga!" (Szerző)

Kapható a jobb könyvesboltokban >>
Megrendelhető >>

Könyvbemutatók

• 2012. október 2-án, Grand Café, Szeged, Deák Ferenc utca 18.
    A könyvbemutatóról Kovács Attila helyszínije ITT olvasható.
  • 2012. június 8.-án a Ráday Könyvesházban (Bp., IX.ker. Ráday utca 25)
    Erős Ferenc könyvéről Fekete Vali, főszerkesztő beszélgetett a szerzővel.
  • A könyvről a  KIKÖTŐ-ONLINE honlapján
  • A Szágundelli csodáit az Írók Boltjában mutatták be 2012. május 15-én,a Szerző, Láng Júlia és György Péter részvételével.